Hos Enitor Plast AB finns över 30 års erfarenhet av formsprutning. Kunskapen om plasttillverkning finns med sedan flera generationer och då framför allt legotillverkning.

Företagets framgångsfaktor har alltid varit att leverera en produkt med hög kvalitet, stor leveranssäkerhet och till ett lågt pris. Ett bevis på detta är de långa kundrelationerna, då de flesta av våra kunder varit med sedan starten. En god referens är IKEA som vi varit indirekt leverantör till i över 20 år. Detta har inneburit att vi har fått anpassa företaget till låga omkostnader, som i slutändan leder till lägre priser för våra kunder.

Vår moderna plastsprutnings-anläggning byggde vi 1994 utifrån att vara helt anpassad för formsprutning. Detta är en unik lokal som ger oss ett effektivt flöde genom hela produktionskedjan.

Enitor Plast ligger i Hökerum, mitt i hjärtat av Västsverige. Vårt läge nära R40, där transport snabbt når E6 och E4, ger en unik logistik-position som säkrar snabba transporter inom Sverige och internationellt.

Vi är Enitor Plast

Karl-Arne Karlsson

VD, Delägare

070-6651130

info@enitor.se

Magnus Nyman

Produktionsansvarig, Delägare

073-3856562

info@enitor.se

Anders Erlandsson

Produktion

Jonas Magnusson

Produktion

Lisbet Hållander

Produktion, montering

Birgitta Lyckert Karlsson

Produktion, montering

Susanne Nyman

Produktion, montering

Elina Bergving

Administration

0321- 511 30

info@enitor.se